Jules Bianchi kwam beroerd weg toen de startlichten doofden in Duitsland. De Fransman moest achteraan aansluiten maar eindigde toch voor de Caterhams.

De Marussia-coureur eindigde de Duitse GP op een ronde achterstand van winnaar Nico Rosberg, terwijl het Caterham-duo en Max Chilton op twee ronden afstand eindigden. “Door mijn slechte start reed ik achteraan maar na een aantal ronden reed ik weer voor de Caterhams en Chilton. Daar was ik blij mee”, aldus Bianchi. 

“Daarna verliep de race redelijk goed voor mij. Ik hield iedereen achter mij en was ook een stuk sneller dan ze. We waren alleen niet snel genoeg om de Saubers te kloppen. Daar moeten we aan werken. De race verliep uiteindelijk dus zoals verwacht.”

Chilton was opnieuw geen partij voor Bianchi, en de Brit is ook niet zo tevreden. “Ik startte goed en ontweek de chaos in de eerste bocht. Daarna ging het niet zo goed. We wijzigden onze strategie om voor Kobayashi te komen, maar dat lukte niet. Ik gaf alles, maar meer zat er niet in de auto.”