Jenson Button is in zijn Zuid-Franse vakantievilla het slachtoffer geworden van een overval. Daarbij zouden de dieven gebruik gemaakt hebben van slaapgas.

Button is met zijn vrouw Jessica Michibata op vakantie in Saint-Tropez, waar zij in een vakantievilla verblijven. Daar werd het stel volgens het Britse roddelmagazine The Sun wakker met een enigszins verward gevoel, waarna bleek dat het huis overhoop was gehaald en er voor ruim 425 duizend euro aan spullen was verdwenen. Daaronder zou ook Michibata’s dure verlovingsring zijn.

De Franse politie vermoedt dat de daders slaapgas in de airconditioning van Buttons verblijf hebben gespoten. Dat schakelde de McLaren-coureur, Michibata en drie vrienden die bleven slapen uit, zodat de criminelen alle tijd hadden om hun slag te slaan. The Sun meldt dat de agenten uitgaan van twee daders, die het vakantiehuis vermoedelijk al een tijdje in de gaten hielden.

De laatste jaren gaat het volgens de politie vaker mis in het gebied rond Saint-Tropez. Doortrapte boeven zouden geregeld goed georganiseerde overvallen plegen op dure huizen.