Ron Dennis zal niet aanwezig zijn bij de Grand Prix van Maleisië. Naar eigen zeggen moet Dennis om persoonlijke redenen terug naar Engeland en moet er dus niets achter zijn afwezigheid gezocht worden.De geruchtenmolen rondom de positie van Dennis als teambaas van McLaren draaide de afgelopen weken op volle toeren. Maar Dennis ontkende vlak voor aanvang van de Australische Grand Prix dat hij zou vertrekken.

Nu heeft de Brit bekend gemaakt dat hij in Maleisië niet aanwezig zal zijn en heeft meteen daaraan toegevoegd dat het echt niets betekent. Dit om te voorkomen dat er weer speculaties ontstaan.

,,Ik zeg jullie nu alvast dat ik er niet zal zijn in Maleisië”, vertelde Dennis in Australië aan de pers. ,,Ik moet voor iets in Engeland zijn, waarvoor ik liever niet zou gaan, maar zo is het leven. Het heeft dus niets met de Formule 1 te maken.”

Dennis maakte onlangs wereldkundig dat hij ging scheiden van zijn vrouw, maar hij vertelde niet of zijn bezoek aan Engeland met de scheiding te maken heeft.

Overigens zal Dennis bij alle overige Grand Prix’ wel aanwezig zijn. ,,Dus trek hier geen conclusies uit, ik zal er bij alle andere races wel zijn.”

LP