Ferrari vormt op zondag 31 augustus de hoofdact tijdens VKV City Racing in Rotterdam. Niemand minder dan Kimi Räikkönen zal de demonstratie verzorgen namens de Santander Scuderia Ferrari in de F10.

Dit jaar is het tiende editie van het jaarlijkste evenement in de Rotterdamse binnenstad. De organisatie wil dan ook groots uitpakken en met behulp van teamsponsor Santander is het gelukt een geweldige naam binnen te halen. 

“Het is de eerste keer dat Santander Scuderia Ferrari mét de officiële Formule 1 coureur Kimi Räikkönen naar Rotterdam brengt. Weinigen weten dat Kimi een tijd in Rotterdam heeft gewoond aan het begin van zijn carrière. De echte fans zullen gaan genieten, dat is zeker”, aldus organisator Robert Heilbron.

Ook de marketingmanager van Santander Michel Blom is erg verheugd met de komst: “Scuderia Ferrari en Santander werken al ruim vijf jaar samen, en ik ben ontzettend blij dat het door deze samenwerking gelukt is om het Formule 1 team, met topcoureur Kimi Räikkönen naar Nederland te halen om deel te nemen aan de tiende editie van VKV City Racing. We moedigen daarom iedereen aan om naar dit fantastische evenement te komen om deze unieke ervaring uit eerste hand mee te beleven.”