Force India heeft Giancarlo Fisichella en Adrian Sutil nog voor het seizoen van start is gegaan flink onder druk gezet. Ze moeten presteren, als ze tenminste na 2008 ook nog willen racen.
Stok achter de deur is Vitantonio Liuzzi. Het team verwacht dat de Italiaan als een aasgier eventuele slechte prestaties van het rijdersduo afstraft.

In een interview met Reuters zei technisch- directeur Mike Gascoyne over Fisichella en Sutil: ,,Als ze motivatie nodig hebben, hoeven ze alleen maar te kijken wie er testcoureur is.”

Gascoyne wil geen misverstanden over zijn boodschap laten bestaan: als de beide rijders in 2009 nog willen rijden, moeten ze het nu laten zien. Zo niet, dan staat er al iemand klaar om in te stappen. ,,Hij (Liuzzi, red.) is snel, hij is ervaren en hij wil een racecoureur zijn.”

Ondanks zijn waarschuwing is Gascoyne erg te spreken over de prestaties van Fisichella tijdens de test in Jerez afgelopen week. Bovendien is de komst van de twee Italianen volgens hem een grote stap voorwaarts voor Force India.

JK