Lees alles over de Grand Prix van Duitsland, waarin Lewis Hamilton heer en meester was. Verder interviews met Rubens Barrichello en Nelson Piquet, een portret van Heinz-Harald Frentzen en alles over het ontslag van Yelmer Buurman als GP2-coureur. Plus de mooiste foto's en de beste columns.

Hoge pieken, diepe dalen – Portret Heinz-Harald Frentzen
Hij was als jongeling op de kart en in het Duits Formule 3-kampioenschap beter dan Michael Schumacher. Maar Heinz-Harald Frentzen kwam al snel compleet in de schaduw te staan van zijn landgenoot. Zijn loopbaan kende hoge pieken en diepe dalen: gedumpt door Williams, titelkandidaat met Jordan en van alles daar tussenin. Portret van een sympathieke realist.
Inteview Rubens Barrichello – De ultieme Formule 1-positivo
Oudgediende Rubens Barrichello is het racen naar eigen zeggen nog lang niet moe. Zelfs niet nu hij bij een team zit dat nog lang geen wereldkampioen kan worden (de derde plaats in Engeland was immers een gelukstreffer). Linda Vermeeren zocht de Braziliaan op in de verwachting een verbitterde brombeer te treffen. Ze kreeg daarentegen een hyperpositieve peptalk van een man die Emile Ratelband nog wat kan leren.
Vergeten talent – Portret Heinz-Harald Frentzen
Als jongeling was hij op de kart en in de Formule 3 beter dan Michael Schumacher. Heinz-Harald Frentzen beleefde echter een loopbaan met hoge pieken, maar vooral diepe dalen en won nooit een WK. Terwijl Schumacher er met zeven wereldtitels (en de vriendin van Frentzen) vandoor ging. Portret van een sympathieke verliezer.
Sprookjes bestaan – Verslag Grand Prix van Duitsland
Een saaie eerste helft, een spectaculaire crash, een safetycar en opeens ligt de Duitse Grand Prix helemaal open. Lewis Hamilton rijdt weliswaar ongenaakbaar naar de overwinning, maar Nelson Piquet pakt zijn eerste poduim (en Renaults eerste van het seizoen). Hamilton bouwt zijn leiding in het WK uit, Ferrari moet een inhaalrace rijden.
Ferrari in het nauw – Wereldkampioen onder druk
Ferrari staat in het constructeurs-WK nog voor rivaal McLaren, maar de voorsprong slinkt gestaag nu het team aan vormverlies lijkt te lijden. Kimi Raikkonen heeft zijn twijfels over de koers die zijn team volgt al uitgeproken en ook Felipe Massa lijkt beducht te zijn voor het feit dat Ferrari aartsrivaal McLaren in de meest recente races niet bij wist te benen. Koerst Ferrari af op een crisis?