FORMULE 1 RaceReport nummer 13/2007 is nu overal te koop. Met daarin alles over de spionagezaak die McLaren steeds verder in het nauw brengt, een verslag van de Grand Prix van Hongarije en interviews met onder meer Flavio Briatore, Vitantonio Liuzzi en Ron Dennis. Verder: de toekomst van Spyker en heel veel Formule 1-nieuws.

McLaren: Perfectie als filosofie – Deel 1 in de serie Topteams door de jaren heen
McLaren is een team dat zich vanaf zijn vroege jaren aan de top heeft genesteld en daar maar zelden meer vandaan kwam. En daar kwam tot dusver nog nooit een geheim Ferrari-document aan te pas. Wat is het geheim van de mannen uit Woking? FORMULE 1 RaceReport dook in de archieven om dat uit te vinden.
Liuzzi is clown af – Vitantonio Liuzzi over zijn moeizame seizoen
Interview met de man die tot voor kort de clown van de paddock was, de lolbroek van de Formule 1. Dit seizoen heeft Vitantonio Liuzzi echter minder pret. Zeker na het ontslag van teammaat Scott Speed staat de Italiaan meer dan ooit onder druk om zijn stoeltje bij Red Bull te behouden.
Barsten in het bolwerk – Verslag van de Grand Prix van Hongarije
McLaren behaalt een bitterzoete overwinning op de Hungaroring: na een bizarre kwalificatieblunder en een stevig partijtje intern gekrakeel wint Lewis Hamilton de race, maar verliest de Brit het respect van zijn baas en zijn teammaat, en Mclaren zijn constructeurspunten. Verslag van de race die een nieuwe nagel is aan de doodskist van Dennis.
'Ik neem het leven met een korreltje zout' – De kleurrijke teambaas van Renault
Flavio Briatore is een kleurrijk man. En een succesvolle teambaas. Naast het runnen van een Formule 1-team vindt hij nog tijd om een handvol bedrijven meer dan succesvol te runnen. Zijn geheim? 'Formule 1 is nooit mijn passie geweest.' Interview met de grootste charmeur van de Paddock.
Aangeschoten wild – Strijd tussen Ferrari en McLaren laait op
McLaren dacht vrijuit te gaan in Stepneygate, maar Ferrari laat het er niet bij zitten en heeft de FIA zo ver gekregen om beroep aan te tekenen tegen McLaren's vrijspraak. Ferrari wil Mclaren bestraft zien, Dennis en de zijnen beschuldigen de Italianen van 'misleiding' en een 'lastercampagne'. FORMULE 1 RaceReport zet de zaak op een rijtje.