Lees alles over de launches van Ferrari, McLaren, BMW Sauber en Toyota, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Formule 1-reglementen en de eerste grote Formule 1-test van 2008. Verder een interview met Sebastian Vettel, de machtsstrijd binnen het team van Ferrari en nog veel meer!

Analyse regelwijzigingen – maken nieuwe regels de sport spannender?
Het is een altijd doorlopend spel tussen FIA en Formule 1-teams: het bepalen van de nieuwe regels. Dit jaar is er weer een aantal nieuwe bij gekomen, terwijl druk wordt overlegd over de regels voor de komende jaren. Het doel is meervoudig: de Formule 1 moet milieuvriendelijker worden, goedkoper en interessanter voor het publiek. Maar wordt de sport ook echt spannender?
Huis van mythe en intrige – De machtsstrijd binnen Ferrari
Het afgelopen jaar is er niet alleen uiterlijk veel veranderd bij het team van Ferrari. Ook intern is alles anders. In een pittige machtsstrijd hebben de Italiaanse teambonzen de volledige zeggenschap over het team verworven. In dit verhaal wordt uitgelegd dat dat niet per se een garantie is voor succes, als we de geschiedenis van de Scuderia er nog eens op naslaan.
Terugkeer van het circus – Testverslag van drie dagen Jerez
Bijna alle teams waren paraat in het Spaanse Jerez voor de eerste Formule 1-test van 2008. Daar, in afwisselend kletsnatte en zonnig-droge omstandigheden, voelden coureurs en engineers hun wapens voor het komende seizoen uitgebreid aan de tand. Wij waren erbij, volgden de actie, proefden de sfeer en peilden de reacties.
Nieuw bewustzijn – Formule 1 legt budget aan banden
Misschien krijgt Max Mosley toch nog sneller zijn zin dan hij had verwacht. De Formule 1-teams lijken het immers onderling eens over de noodzaak van kostenbesparingen, iets waar de FIA-voorzitter al jaren voor pleit. Maar hoe? Honda's idee van een budgetplafond lijkt de teams het meeste aan te spreken. Temeer omdat het alternatief van Mosley een stuk heftiger zou uitpakken.