FORMULE 1 RaceReport heeft een nieuwe naam: Formule1.nl. Plus een nieuw uiterlijk, een scala aan nieuwe rubrieken en een nieuwe opzet. Maar met nog steeds de mooiste verhalen en foto’s en de beste columns. Formule1.nl, autosport voor jou!

Japanse schijnbeweging – Toyota wint niet in Bahrein, Jenson Button wel
Vier races, drie zeges. Jenson Button had er zelf al niet meer op gerekend, maar in Bahrein stuurt hij zijn Brawn GP als eerste over de finish. Toyota’s spierballen blijken nep. “We moeten maar blijven wachten op onze eerste overwinning.”
Geen garanties – Jarno Trulli rekent zich niet rijk
Het gaat goed met Toyota. De auto loopt als een speer, de innovatieve diffusor is legaal verklaard en de coureurs zijn in goeden doen. Toch loopt Jarno Trulli niet te hard van stapel. “Ik was zelfs even bang dat Toyota Honda zou volgen.”
Het geheime wapen – Vettel wint in China eerste GP voor Red Bull
Niet de magische diffusor, niet KERS en niet Ross Brawn is in China de sleutel voor succes in de Formule 1. Het beslissende ingrediënt voor een team met titelaspiraties heet Sebastian Vettel. Hij schenkt Red Bull Racing zijn eerste zege.
Kampioenen in de degradatiezone – Hoe Ferrari en McLaren de plank hebben misgeslagen
Ferrari en McLaren maken allebei een dramatische seizoensstart mee. In het Britse kamp is nog een sprankje hoop op verbetering, maar dan moet de kentering snel inzetten. Bij Ferrari is de hoop op een respectabel seizoen al opgegeven.