Twee dagen na de seizoensfinale hebben ze de blikken in Abu Dhabi alweer gericht op het seizoen 2015. De teams zijn begonnen aan de tweedaagse test. Bekijk in het album de foto’s van onder andere Max Verstappen.

Heel veel plaatjes van een rijdende Verstappen in de Toro Rosso zijn er in de ochtend in Abu Dhabi niet geschoten. De Nederlanders schoof na een door het team bevestigd probleem aan de voorwielophanging de baanafzetting in. Door dit oponthoud is Verstappen in de middag pas weer op de baan te bewonderen.

Valtteri Bottas sloot de ochtendsessie in zijn Williams als snelste af, vóór Nico Rosberg en Kimi Räikkönen, alledrie gekende namen in hun vertrouwde bolides. Nieuwkomer Carlos Sainz jr. volgde in zijn Red Bull op de vierde stek, gevolgd door Marcus Ericsson. De Zweed maakte zijn eerste meters namens Sauber.

Jolyon Palmer zorgde, naast de code rood door Verstappen, voor de tweede neutralisatie van de dag. De Force India-bolide viel stil. Desondanks bleef hij Charles Pic in de Lotus qua tijd nog voor, maar moest hij Will Stevens in de Caterham vlak voor zich dulden. Verstappen zette in de ochtend nog geen tijd op de klokken.

McLaren-protégee Stoffel Vandoorne heeft de hele ochtend binnen gestaan. De Honda-aangedreven bolide heeft vanwege elektrische problemen nog geen ronde weten te rijden.