Honda-teambaas Nick Fry ontkent dat hij Ross Brawn probeert in te lijven in een poging het tij te keren bij de Japanse renstal. ,,Ik heb gezegd wat iedere teambaas zou zeggen.” Volgens verschillende berichten in de Engelse pers heeft de teamchef Ferrari's voormalige technisch-directeur een aanbieding gedaan. Fry heeft hetzelfde scenario voor ogen als Red Bull/Adrian Newey, wat tegelijkertijd zijn positie als teambaas zou versterken.

Er wordt volop gespeculeerd dat Brawn graag bij een team in Engeland zou werken, omdat hij tijdens zijn dienstverband bij Ferrari altijd in Oxfordshire is blijven wonen. De Brit geniet momenteel van een sabbatjaar.

Fry zegt nu dat de berichtgeving wordt overtrokken. ,,Ik heb in Maleisië gezegd dat er ongetwijfeld verschillende teams geïnteresseerd zijn in Ross”, vertelt hij in gesprek met FORMULE 1 RaceReport-medewerker Adam Cooper. ,,Daar heb ik aan toegevoegd dat Ross vast een afspraak heeft gemaakt met Ferrari, wat betreft zijn toekomst.”

,,Iemand van zijn klasse, daar spreek je bepaalde dingen mee af. Ik heb gehoord dat Jean Todt of Ferrari inderdaad heeft bevestigd dat dat het geval is. Dus misschien gaat hij wel terug naar Ferrari, of gaat hij lekker vissen. Ik weet het niet.”

,,Teambazen praten altijd wel met verschillende mensen. Ik vorm daarop geen uitzondering. En wij hebben inderdaad met verschillende technici gesproken, want we kunnen wel wat versterking gebruiken.”

AC/KVN