Timo Glock is in gesprek met Toyota en Williams over een Formule 1-zitje voor volgend seizoen. Welke van de twee het wordt, maakt de Duitser niet uit. Als hij er maar bij is in 2008.Glock behaalde dit seizoen de titel in de GP2, na een lange strijd met Lucas di Grassi. Daarnaast is Glock al testrijder voor BMW Sauber. ,,Er zijn een paar opties”, gaf Glock toe tegenover Autosport.com. ,,Toyota en Williams zijn absoluut mogelijkheden voor volgend jaar.”

Glock reed al een paar Grand Prix’. In 2004 reed Glock vier races voor Jordan als vervanger van Giorgio Pantano. Hij scoorde zijn eerste punten in Canada, waar hij zevende werd.

Via Champ Cars en de GP2 hoopt de nu 25-jarige Glock terug te keren naar de Formule 1. ,,Het maakt mij niet uit waar, ik wil alleen maar racen”, vertelde de Duitser. ,,Beide teams bieden goede mogelijkheden.”

De beslissing zal volgens Glock niet lang op zich laten wachten. ,,Binnen twee weken weet ik meer. Op het moment acht ik mijn kansen redelijk groot, al ben ik niet iemand die de huid verkoopt voordat de beer geschoten is. Uiteindelijk geloof ik het pas als ik echt in die auto zit.”

MB