Niet alleen werd de livery van de RA108 onthuld, ook heeft Honda bekendgemaakt dat de Young Driver line-up bestaat uit Mike Conway en Luca Filippi. Het tweetal zal komend jaar in actie komen tijdens de testritten.Conway en Filippi mochten afgelopen winter evenals Andreas Zuber voor het team testen en uiteindelijk is Zuber afgevallen. Dat het team overtuigd is van de kwaliteiten van Conway is geen grote verrassing: hij maakte vorig jaar al deel uit van het programma.

,,Ik heb vorig seizoen zoveel geleerd van mijn samenwerking met het team dat ik nu alweer naar het nieuwe seizoen uitkijk”, zegt Conway, in de GP2 series dit seizoen teamgenoot van Ho-Pin Tung. ,,Het zal ongetwijfeld heel goed voelen om mee te kunnen helpen met de doorontwikkeling van de RA108.”

Ook Filippi verwacht veel te leren en zodoende een betere coureur te worden. ,,De Formule 1 staat bekend om de intensieve samenwerking tussen engineers en coureur. Op dat vlak kan ik veel leren. Niet alleen om toe te passen tijdens de tests, maar ook tijdens het racen in de GP2.”

Honda heeft tevens bevestigd dat de kampioen van de Formule Master eind 2008 een test krijgt aangeboden in de RA108.

KVN