Bij Caterham kwam er slechts één auto aan de finish. Kamui Kobyashi reed zijn groene bolide naar de vijftiende plaats, terwijl Marcus Ericsson moest opgeven met een kapotte ophanging.

Kamui Kobayashi werd ongewild een van de betrokkenen bij de crash van Kimi Räikkönen, na een naar eigen zeggen prima start: “Ik wist enkele auto’s achter me te laten, maar toen ik Kimi over de baan zag stuiteren moest ik het gras in om hem te ontwijken. Ik beschadigde de neus, maar kon zonder al teveel moeite door. Ik hoop echter dat Kimi in orde is.”

“Na de neutralisatie voelde de auto niet meer aan zoals voorheen. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben gehad met mijn rallymomentje. Na de eerste stop kwam ik vervolgens terecht in een soort niemandsland. Toen restte mij alleen nog de auto veilig thuis te brengen.”

Marcus Ericsson
De Zweedse teamgenoot van Kobayashi kwam eveneens prima van zijn plek bij de start: “ik denk zelfs dat het mijn beste start van het jaar was”, blikt Ericsson terug. “Ik reed voor het ongeluk van Räikkönen uit, dus daar had ik niet al teveel last van.”

“Na de herstart beschadigde ik de ophanging op de curbstone in bocht zes.  Dat luidde het einde van mijn race in. Het is jammer dat we de eindstreep niet hebben gezien, aangezien ik in mijn ogen aan een redelijk weekend bezig was.”

Christijan Albers
De kerverse teambaas van Caterham zegt niet geheel tevreden te zijn met het resultaat van race, maar is wel te spreken over het weekend in het algemeen: “Natuurlijk hebben we als Caterham nog een lange weg te gaan, maar ik heb al wel kunnen zien hoe gemotiveerd iedereen binnen het team is. We willen ons stapje voor stapje blijven verbeteren, te beginnen in Duitsland.”