Het is nog altijd niet zeker dat Honda komend jaar aan de start komt. Nick Fry kon tijdens de FOTA-bijeenkomst in Genève nog niet bevestigen dat het team een doorstart maakt. De CEO is echter optimistisch. Behalve op de plannen van de FOTA voor de toekomst van de Formule 1 werd met smart gewacht op een bekendmaking van Ross Brawn, van wie verwacht wordt dat hij Honda gaat leiden. Brawn was echter niet aanwezig in Zwitserland. Zijn plek werd ingenomen door Nick Fry.

,,Er komt snel een bekendmaking, meer kan ik er nu nog niet over zeggen”, luidde Fry’s commentaar in Genève op de vraag of er al nieuws over de situatie bij Honda is. Fry verklapte wel dat de FOTA alles in het werk heeft gesteld om het team te helpen.

,,Het team heeft geprofiteerd, en zal in de toekomst ook blijven profiteren van de inspanningen van de FOTA. Ten eerste vanwege de kostenbesparingen die ons team in de toekomst enorm zullen helpen, ten tweede vanwege alle steun die we hebben ontvangen. Zonder de FOTA was het team hoe dan ook allang overleden.”

MB