De eerste resultaten in Monaco zien er goed uit voor Williams. Tijdens de vrije trainingen op donderdag hoefde Nico Rosberg alleen in Lewis Hamilton zijn meerdere erkennen. Dat voorspelt veel goeds voor het weekend, denkt Rosberg.Rosberg lijkt het prima naar zijn zin te hebben in de smalle straten van Monaco. Zijn tweede tijd in de vrije trainingen op donderdag bevestigt dat.

,,Het is echt heel leuk om hier weer te kunnen rijden, want het is een leuk circuit", zegt Roberg over Monaco. ,,Ik keer er naar uit om hier naartoe te komen, want ik verwachtte dat we hier sterk zouden zijn. En het lijkt erop dat we een goede set-up hebben gevonden."

Over zijn vrije trainingen is de Williams-coureur dan ook te spreken. ,,Het ging de hele dag goed en ik voelde me comfortabel in de auto. Ik kon blijven pushen dus ik hoop dat ik dat kan blijven doen in de kwalificatie en zo een goede race kan hebben", aldus Rosberg.

De Duitser voorspelt dat Williams nog wel wat uit de kast kan halen tijdens het weekend. Rosberg: ,,We hebben aan verschillende set-ups gewerkt, maar onze optimale afstelling kregen we niet af in de vrije trainingen. We weten echter welke kant we op moeten en we hebben nog wat reserves over. Ik ben dus blij met hoe de zaker eruit zien voor dit weekend."

LP