Ook Bruno Senna is ter oren gekomen dat het nieuwe Honda-team (Brawn Sport) met Barrichello verder gaat. De jonge Braziliaan is daar erg ontsteld over.Het neefje van Ayrton Senna was lange tijd in de running om de stoel naast Jenson Button in te nemen. Naar verluidt zou hij over miljoenen aan sponsorgeld beschikken. Maar Ross Brawn en co hebben toch voor ervaring gekozen, waardoor Senna nu zonder werk zit.

De Braziliaan had zich volledig gefocust op Honda, waardoor het nieuws dat het team met Barrichello verder gaat hard aan kwam. De Braziliaan is vooral boos over het feit dat de onderhandelingen zo lang hebben moeten duren.

Senna: ,,Ik had afgelopen maandag een afspraak met Ross Brawn, maar hij heeft op het laatste moment afgezegd,” verklaarde hij tegenover het Braziliaanse persbureau Agencia Estadao. ,,Ik baal ervan dat ze me zo lang aan het lijntje hebben gehouden, want daardoor ben ik andere goede kansen misgelopen. Nu zal ik me met mijn familie en adviseurs beraden over de volgende stap.”

Senna, die vorig seizoen erg wisselend presteerde in de GP2 Series, noemt alles wat hij nu nog kan doen een stap terug. ,,Formule 1 blijft het belangrijkste doel en dat zal ik halen ook.”

Barrichello wil ondertussen niet bevestigen of hij inderdaad het tweede stoeltje toegewezen gekregen heeft. Wel verklaarde hij te hopen volgende week in Barcelona te kunnen testen.

LV