Timo Glock rijdt volgend jaar voor Toyota. De 25-jarige Duitser is vandaag gepresenteerd als coureur voor 2008. Toyota-teambaas Tadashi Yamashina: ,,Timo is de juiste man voor ons.”Glock werd afgelopen seizoen kampioen in de GP2, maar is geen nieuweling in de Formule 1. In 2004 reed hij al vier races voor Jordan en Glock is vastbesloten zjin nieuwe dienstverband langer te laten duren. ,,Het voelt fantastisch om te weten dat ik weer Formule 1-coureur ben”, aldus Glock. ,,Hier heb ik de afgelopen jaren hard voor gewerkt.”

Glcok verwacht geen opstartproblemen. ,,Het is alweer lang geleden dat ik in de Formule 1 geracet heb, maar ik heb wel veel getest in de tussentijd dus ik ben er helemaal klaar voor.”

Toyota-teambaas Tadashi Yamashina is blij met zijn nieuwe rekruut. ,,Ik ben blij en trots dat we Timo als coureur kunnen presenteren. Hij heeft het potentieel om Toyota vooruit te helpen. In de GP2 heeft hij laten zien dat hij het talent heeft, en daarnaast heeft hij een ruime ervaring in andere raceklassen. Timo is de juiste man voor ons, daarvan ben ik overtuigd.”

MB