#Van der Garde met Caterham F1 op City Racing

03-07-2012 | Door: Eelco den Boer
De Nederlandse Caterham-coureur Giedo van der Garde geeft op zondag 26 augustus een Formule 1-demonstratie. Eerder bevestigde de organisatie al de komst van Mercedes-rijder Nico Rosberg.

Van der Garde kijkt ernaar uit om voor zijn thuispubliek een demonstratie te geven. “Ik ga ervoor zorgen dat de massaal toegestroomde bezoekers niets tekort komen”, belooft hij. “Afgelopen weekend heb ik al een demo gegeven tijdens het Goodwood Festival in Engeland. Ik kijk er naar uit alle fans kennis te laten maken met de Caterham F1 Team en ga er in Rotterdam opnieuw een spectaculaire show van maken.”

Organisator Rotterdam Racing is blij Van der Garde aan de line-up te kunnen toevoegen. “We zijn trots dat er dit jaar weer een Nederlander aanwezig is in een Formule 1 auto bij City Racing. ”, zegt mede-organisator Herman Vaanholt. Van der Garde voegt zich in het rijtje met Nederlandse F1-coureurs die eerder al een demonstratie gaven: Christijan Albers, Robert Doornbos, Ho-Pin Tung, Jan Lammers en Jos Verstappen

“Met Caterham F1 Team en het al bevestigde Mercedes AMG Petronas team met Nico Rosberg laten we zien dat ondanks uitdagende tijden in evenementenland het niveau van City Racing gehandhaafd blijft’, aldus Vaanholt. Naast de Formule 1 is stuntcoureur Terry Grant aanwezig om wederom een spectaculaire show te geven. De komende periode worden er nog diverse namen toegevoegd aan de line-up van de achtste editie van City Racing.


REACTIES