#Vettel wil momentum vasthouden

11-10-2012 | Door: Eelco den Boer | Foto: Racepictures
Sebastian Vettel is lekker op dreef de laatste weken. Zowel in Singapore als Suzuka kwam hij als eerste over de streep. In Zuid-Korea gaat hij op jacht naar de hattrick.

“We hebben twee sterke races achter de rug, dus komen hier met een goed gevoel”, zegt Vettel. “We gaan er alles aan doen om het momentum vast te houden en opnieuw een sterk resultaat te boeken. Historisch gezien past dit circuit goed bij onze auto.”

Met een derde overwinning op rij zou Vettel de leiding in het kampioenschap pakken. Halverwege het seizoen stond hij nog 44 punten achter Fernando Alonso. “De vakantie heeft me blijkbaar goed gedaan”, verklaart de Duitser.

“Maar ik weet niet of het een vast patroon is dat we in de tweede seizoenshelft beter presteren”, vervolgt hij. “We hebben allemaal goede en slechte tijden gekend. Er zijn verschillende auto’s in staat om te winnen, dus alles moet op zijn plaats vallen om competitief te zijn. We moeten geconcentreerd blijven en tot het uiterste gaan.”


Tags: red bull, vettel
Zondag 26 juli organiseert de Kartfabrique de GP-day! Tijdens deze dag kan je in de bioscoop van de Kartfabrique de GP van Hongarije kijken. Als lezer van Formule1 maak je nu kans op 2 x 4 kaartjes ter waarde van € 25,- inclusief 4 uur onbeperkt karten en lasergamen. Lees meer...
REACTIES