De laatste race van het WTCC-seizoen zit er weer op voor Tom Coronel. Hij nam een beker mee naar huis en die kan jij winnen!

Racen in Macau is gekkenwerk. “Een puinhoop”, zegt Coronel met een lach. “Maar op een fantastische manier. Het is een combinatie van een langzaam gedeelte boven in de stad en een ultrasnel gedeelte beneden bij de haven. Het feit dat je tussen de casino’s door rijdt en ’s avonds een feestje kan vieren omdat je zaterdag niet hoeft te rijden en daardoor een dagje aan het zwembad kan liggen, maakt het een uniek evenement. Waar maak je zoiets nog mee?”

Met zijn derde plaats kan de Nederlander terugkijken op een geslaagd weekend. Een beladen weekend tegelijkertijd want het was zijn laatste race voor ROAL Motorsport met de BMW. Volgend jaar wordt het wereldkampioenschap tourwagens immers compleet op de schop gegooid.

Facebook

Wil je weten hoe het Coronel in Macau verging en hoe zijn kansen er voor 2014 voorstaan? Lees dan de nieuwe Formule 1, nr 18, die vanaf vandaag in de winkel ligt.

Oh ja, de trophee die Coronel won, geeft hij naar goed gebruik weg. Wil je die winnen? Surf dan naar zijn facebookpagina en like en deel het desbetreffende bericht. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=702716509752312&l=d8002da423