Formule 1 mag in samenwerking met www.spagrandprix.com en Giedo van der Garde 30 kaartjes weggeven voor het Formule 1-weekend in de Belgische Ardennen. Doe mee en win!

De Grand Prix van België op Spa-Francorchamps is al sinds jaar en dag een vaste waarde op de Formule 1-kalender. Het legendarische circuit is geliefd bij zowel de coureurs als de fans. En nu krijg jij de mogelijkheid het spektakel van dichtbij mee te maken.

www.spagrandprix.com heeft Formule 1 30 kaartjes cadeau gegeven. Wat inhoudt dat we voor alle drie de dagen  – vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 augustus – 5 setjes van 2 kaarten cadeau mogen doen.

De kaartjes zijn bestemd voor vak 1727 in Blanchimont. Deze zone is speciaal gecreëerd voor fans tussen de 17 en 27 jaar. Deze tribune wordt omgetoverd tot een mini Formule1-festival waarbij Pure FM voor de muziek zorgt.

Hoe maak je kans op kaartjes? Stuur ons een mail met daarin je naam en je leeftijd. Je moet tussen de 17 en 27 zijn om mee te kunnen doen, dus bedenk goed wie je mee neemt! Mail je gegevens voor vrijdag 15 augustus naar [email protected] en vergeet daarbij niet de voorkeur voor een dag aan te geven.

De actie is inmiddels afgelopen, kijk hier of je een van de gelukkige winnaars bent.

Wil je Giedo van der Garde in actie zien? Dan is vrijdag de beste dag voor jou om naar het circuit te komen. Wil je de spanning van de kwalificatie mee maken, dan is zaterdag jouw dag. Terwijl je op zondag getuige kan zijn van de strijd tegen Mercedes.

 

Grand Prix van België, Spa-Francorchamps