Rotterdam City Racing heeft nóg een coureur gestrikt om deel te nemen aan hun evenement in de Rotterdamse binnenstad. En niet de minste. Romain Grosjean zal dankzij sponsor Rexona het autosportspektakel opleuken.

Voor de Lotus-coureur is het zijn eerste deelname aan City Racing. De GP2-kampioen is met drie podiumplekken de verrassing van het seizoen. Een bezoek aan Rotterdam op 26 augustus is een unieke gelegenheid hem van dichtbij te zien.

Tijdens de achtste editie van City Racing zal Grosjean aanwezig zijn op de stand van Rexona op het Familieplein langs het parcours en is beschikbaar voor handtekeningen en foto’s. Ook neemt hij plaats in de Lotus-simulator om een snelle tijd neer te zetten die door bezoekers verbeterd kan worden om kans te maken op tickets voor Grand Prix van België. Tevens is hij aanwezig bij de officiële opening van het evenement.

Organisator Herman Vaanholt is erg blij met het bezoek van Romain Grosjean: “Met Nico Rosberg en onze eigen Nederlandse Giedo van der Garde hadden we al twee echte publiekstrekkers op het programma staan. We zijn trots te melden dat, met dank aan Rexona, de autosportfans volgende week de verrassing van het huidige Formule 1-seizoen Romain Grosjean van dichtbij kunnen zien”.