KLIK EN WIN! PREMIÈREKAARTEN VOOR F1-DOCUMENTAIRE 1: LIFE ON THE LIMIT
1: Life on the Limit

Formule 1 mag 2 x 2 vrijkaarten weggeven voor de première van de Formule 1-film ‘1: Life on the Limit’ op 14 mei in Pathé Schouwburgplein te Rotterdam.

In deze documentaire worden de heldendaden van de coureurs door de jaren heen getoond. Van het prille begin, toen roekeloze coureurs in overhemd instapten en hun vriendinnen de stopwatch hanteerden, tot de introductie van brandbestendige pakken en miljoenencontracten. De prachtige beelden worden begeleid door een voice-over van Michael Fassbender en toegelicht door de direct betrokkenen.

Gijs van Lennep in 1: Life on the LimitLewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Niki Lauda, Sir Jackie Stewart, Jacky Ickx, Sid Watkins, Emerson Fittipaldi, Bernie Ecclestone... zomaar wat helden die voorbij komen in deze weergaloze film over de wereld van de Formule 1. En ook Formule 1-columnist Koen Vergeer komt aan het woord in de documentaire. Hij vertelt hoe hij als kleine jongen op Zandvoort werd bevangen door het autosportvirus. Lees hier meer over zijn betrokkenheid bij deze fascinerende film.

Deze actie is afgelopen. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe acties.