KLIK EN WIN! KART CHALLENGE EN GRANTURISMO 6-ACTIE

Formule1.nl heeft regelmatig leuke acties. Houd deze pagina in de gaten om kans te maken op mooie prijzen. Zo zijn we op zoek naar onze snelste lezer door middel van een kartchallenge in samenwerking met Bleekemolens Race Planet. En scroll naar beneden om kans te maken op de PS3-game Gran Turismo 6. 

Kart Challenge ism Bleekemolens Race Planet

Formule 1 en Bleekemolens Race Planet Kartchallenge

Twaalf lezers maken dinsdag 1 april kans zich te bewijzen. Wie is de snelste Formule1-lezer?

Programma:
18.00 ontvangst
19.00 rijden (kwalificatie + race)
20.30 huldiging

Kart Challenge ism Bleekemolens Race Planet

Het enige wat je hoeft te doen is je hieronder in te schrijven in teams van twee en je motivatie achter te laten. Overtuig ons waarom jij aanwezig moet zijn. Meld je snel aan:


Formule 1 mag twee GranTurismo 6-pakketten weggeven. Vul snel onderstaand deelnameformulier in.

Naast de game bevat het pakket onder meer een collector’s coin (die je in het spel kunt inwisselen voor een miljoen credits), een notitieblok en een exclusieve poster. Gran Turismo 6 is volgens Gamer-recensent Joe van Burik in de basis de beste simulatieracegame die je op een spelcomputer kunt vinden, met superieure rij-eigenschappen en een grote verscheidenheid aan auto's en circuits. De vele visuele effecten brengen de game tot leven, maar de tierlantijnen kunnen niet verhullen dat het spel audiovisueel lang niet altijd hoogstaand is. Kun je enkele beperkingen accepteren, evenals het feit dat het spel nog de nodige updates zal (moeten) ontvangen, dan kun je dankzij GT6 nog lang vooruit met je PlayStation 3.