Actuele Grands Prix

Sluiten

Naar WK Kalender

Al 25 jaar hét racemagazine van Nederland

Dark mode Light mode
Losse edities Abonneren

bet365 live streamen: hoe kijk je F1

Als je een fan bent van Formule 1, dan ben je altijd op zoek naar hoe je deze zo makkelijk en goedkoop mogelijk kunt volgen. Het is natuurlijk mogelijk om een abonnement af te sluiten speciaal voor de tv voor Formule 1, maar live streaming is ook mogelijk bij bookmakers.

Een van deze bookmakers waar dit kan is bet365. Op die manier kan je niet alleen de race volgen, maar kan je eventueel ook nog wedden op Formule 1. In dit artikel leggen we uit hoe live streaming op deze website werkt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe stream je sport op bet365

Dus hoe kijk je precies naar de livestreams op bet365 en hoeveel zou het je kosten? Er zijn echter wel criteria waar je aan moet voldoen waar we later dieper op ingaan.

Deze optie is technisch niet gratis. Je moet een positief saldo op je rekening hebben staan. Ook zijn sommige opties mogelijk niet beschikbaar vanwege geografische beperkingen.

Om te kunnen livestreamen heb je als eerste een account nodig bij deze aanbieder. Daarvoor moet je je registreren en dat kun je op de volgende manier doen:

 • Ga naar de bet365-startpagina en druk op de knop ‘Nu meedoen’.
 • Vul je persoonlijke gegevens in op het registratieformulier.
 • Ga naar de pagina gereserveerd voor betalingsopties en selecteer een van de beschikbare betaalmethodes.
 • Dien gescande afbeeldingen in van de documenten die nodig zijn om je account te verifiëren.
 • Log in op je bet365-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadat je dit eenmaal gedaan hebt, dan kan je beginnen met wedden en dus ook met livestreamen. Om te livestreamen ga je naar het evenement dat je wilt zien. Hier komt dan een gele speel knop bij als live streaming mogelijk is bij dit evenement.

Houd er wel rekening mee dat niet elk evenement altijd beschikbaar is. Dit kan regio gebonden zijn. Het is dus mogelijk dat als je op vakantie bent, je andere evenementen tot je beschikking hebt, dan dat je in Nederland gewend bent. Ook is het hierdoor mogelijk dat sommige Formule 1 races niet beschikbaar zijn.

Welke sporten zijn beschikbaar voor live streamen bij bet365?

bet365 live streaming omvat een brede selectie van de meest populaire sporten voor online wedden, en hieronder geven we een overzicht van enkele van de belangrijkste sporten die beschikbaar zijn voor live streaming en live wedden op bet365:

 • Formule 1
 • Voetbal
 • Paardenracen
 • Basketbal
 • American Football
 • Tennis
 • E-sports
 • Ijshockey
 • Darts
 • Snooker
 • Cricket

Bet365 Livestream Voorwaarden

Live streamen is gratis voor alle bet365 klanten, op voorwaarde dat ze aan een van de twee criteria voldoen. Dit zijn:

 • Je hebt in de afgelopen 24 uur een weddenschap geplaatst bij bet365
 • Je hebt een tegoed op je account bij bet365 

Tip voor livestreaming – De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat livestreaming altijd beschikbaar is via bet365, is door altijd een klein bedrag op je account te laten staan. Zo kan je altijd een livestream bekijken.

Als je aan een van de bovenstaande criteria voldoet, kan je alle beschikbare livestreams bekijken die op de site worden getoond, met slechts twee uitzonderingen: paardenraces en windhondenstreams.

bet365 acties, diensten en beschikbare opties

Je kunt op de website van bet365 veel meer doen dan alleen Formule 1 live streamen. Welke mogelijkheden je precies hebt en hoe je deze uit kunt voeren lees je hieronder

Hoe plaats je een live weddenschap bij bet365

Als je bij bet365 Formule 1 aan het kijken bent. Misschien wil je dan ook wel live wedden op hetgeen dat je ziet. Dit geeft ten slotte extra spanning op de race of de kwalificatie. Je kunt live wedden bij deze aanbieder door naar het Formule 1 gedeelte te gaan van de website op het moment dat de race of kwalificatie bezig is. 

Hier kies je vervolgens hetgeen waar je op wilt wedden. Je kunt de odds op dat moment ook zien. Als je het eens bent met de odds, dan klik je hier op. Je bepaalt vervolgens hoeveel geld je in wilt zetten en je bevestigt tot slot de weddenschap. Hierna is het afwachten om te zien of je gelijk had.

Hoe plaats je een Formule 1 weddenschap op mobiel?

Het is niet alleen mogelijk om te live wedden via je computer. Je kunt dit namelijk ook op je mobiele apparaten doen. Hoewel het niet mogelijk is om een bet365 app te downloaden, kun je deze wel bereiken via de mobiele website.

Op de mobiele website heb je alle mogelijkheden tot je beschikking die je ook op de computer hebt. Dit betekent dat je niet alleen kunt wedden op Formule 1, maar dat de live streaming hiervan ook werkt. Zolang je op je mobiele apparaten naar de website kunt, dan zijn alle mogelijkheden beschikbaar.

Beschikbare bonussen en hoe je deze ontvangt

Het voordeel van deze aanbieder is niet alleen dat je Formule 1 kunt kijken. Maar je hebt hier ook nog de mogelijkheid om een bonus te ontvangen. Deze bonus is beschikbaar voor alle nieuwe klanten. In sommige gevallen heb je een bet365 bonuscode nodig om je bonus te kunnen ontvangen.Zo’n code kan worden gebruikt tijdens de registratie, maar verandert niets aan het bedrag van de bonus.

Conclusie en mening van bet365 live stream mogelijkheden

Iedereen die van Formule 1 houdt, vind het leuk om deze races te kijken.

Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om live te wedden op de races als je aan het kijken bent. Dit kan er voor zorgen dat de race nog spannender wordt. Natuurlijk zijn er nooit zekerheden in de Formule 1 en is het een mechanische sport. Dit zorgt ervoor dat zelfs als iemand een gigantische voorsprong heeft, je nog steeds kunt verliezen.

Gok dan ook altijd verantwoordelijk. Ga niet gokken met geld dat je nodig hebt voor andere dingen. Zie gokken als een vorm van entertainment. En zoals met elke vorm van entertainment, doe dit alleen als je geld over hebt waar je mee kunt spelen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ loketkansspel.nl Gokken kan verslavend zijn | Gokproblemen? Bel de infolijn van het Trimbos instituut om u te helpen: 0900-1995;

Gambler Anonymous


Paddockpraat – De podcast van Formule1.nl