Actuele Grands Prix

Sluiten

Naar WK Kalender

Al 25 jaar hét racemagazine van Nederland

Dark mode Light mode
Losse edities Abonneren

bet365 mobiele app: hoe speel je online

Als je wilt gaan spelen bij bet365 op je mobiel, dan kun je dit nu al doen door de mobiele website te bezoeken. Op dit moment is er nog geen bet365 app die je kunt downloaden, maar de verwachting is dat deze zeker nog gaat komen.

Wat kost gokken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe download je de bet365 app

Hoewel de mobiele app op dit moment nog niet beschikbaar is, verwachten we dat je de app gaat kunnen downloaden op zowel Android als Apple. Dit zul je dan waarschijnlijk via de App store kunnen doen voor iOS en voor Android moet je waarschijnlijk eerst naar de mobiele website van bet365 gaan.

Dit heeft er mee te maken dat Google Play geen online gokken toe laat op de Google Play. Waardoor de app daar niet beschikbaar kan komen. Maar Android laat het toe om apps ook op andere manieren te downloaden.

Systeemvereisten

Hoewel we het nog niet met zekerheid kunnen zeggen, omdat de app nog niet live is. Is de verwachting dat de meeste moderne telefoons de app zonder problemen moeten kunnen draaien

Hoe wed je via mobiel op Formule 1

Als je dit artikel leest, dan ben je waarschijnlijk een fan van Formule 1. Sommige willen hiermee dan ook gaan wedden op Formule 1. Je kunt bij bet365 op Formule 1 wedden op de volgende manier. Ten eerste is het belangrijk dat je een account hebt bij bet365, anders kan je hier niet wedden.

Je kunt een account aanmaken bij bet365 door naar de mobiele website te gaan, of de normale website. Vervolgens klik je op registreren en voer je de gevraagde gegevens in. Zodra je dit gedaan hebt kan je geld storten en beginnen met wedden. Wil je live op Formule 1 wedden dan ga je tijdens de race naar het Formule 1 gedeelte en kun je wedden op verschillende dingen die mogelijk kunnen gebeuren.

Natuurlijk kun je ook op de races en het kampioenschap wedden voordat deze beginnen. Dit kun je wederom in het Formule 1 gedeelte van de website doen. Het enige verschil ten opzichte van live wedden is dat je dit doet voordat de race begint.

Beschikbare bonussen en hoe je die krijgt

Als je een account aanmaakt dan kun je meestal een welkomstbonus verwachten. Aan deze bonus zijn verschillende voorwaarden gesteld welke je terug kunt vinden op de website van de aanbieder. Soms heb je hiervoor een bet365 bonuscode nodig, maar in de meeste gevallen kun je de welkomstbonus ook zonder deze code accepteren. De bonuscode kan tijdens de registratie worden gebruikt, maar verandert het aanbiedingsbedrag op geen enkele manier.

bet365 acties, diensten en beschikbare opties

Hoewel de app nog niet live is, is de verwachting dat je met de app dezelfde dingen gaat kunnen doen als je nu al via de mobiele website kunt. Zodra de app dan ook online is, zal het waarschijnlijk een kwestie van voorkeur zijn of je de app gebruikt, of dat je de mobiele website zal gebruiken.

Je kunt hier naar alle waarschijnlijkheid je account op aanmaken, of hier op inloggen indien je al een account hebt. Daarnaast is het mogelijk om je balans aan te vullen of op te nemen. Hoe je dit precies kunt doen, daar gaan we zo verder op in.

Ook kun je via de mobiele website eventuele bonussen accepteren. Natuurlijk kun je hier ook wedden op Formule 1. Mocht je het willen is er daarnaast ook een online casino en kun je ook op andere sporten wedden.

Hoe stort je geld via mobiel

Als je eenmaal een account hebt en wilt gaan gokken, dan moet je natuurlijk ook geld storten. Om het geld te storten ga je ten eerste naar de mobiele website. Hier log je vervolgens in. In je account kun je dan kiezen om geld te storten.

Hier kun je dan kiezen hoeveel geld je wilt storten. Daarnaast kies je ook met welke betaalmethode je kunt storten. Dit kun je onder andere doen via iDeal en creditcards. Wil je meer weten over de beschikbare betaalmethodes, dat kun je  de officiële website doen.

Hoe neem je geld op via mobiel

Als je klaar bent met gokken, dan kun je twee dingen doen. Of je laat het geld in je account, zodat je de volgende keer geen geld hoeft te storten. Het andere wat je kunt doen, is het geld opnemen. Daarmee komt het weer in je eigen rekening.

Dit kun je op nagenoeg dezelfde manier doen, als dat je geld stort. Je gaat wederom naar je account toe en je kiest voor geld opnemen. Hier kies je hoeveel geld je wilt opnemen. Vervolgens wordt dit geld naar je betaalrekening gestuurd en kun je het geld gebruiken voor wat je maar wilt. Dit staat meestal binnen 24 uur weer op je rekening.

Hoe neem je contact op met de klantenservice

Mocht je problemen hebben tijdens het Formule 1 live wedden dan kan je de klantenservice bereiken van bet365. Het grootste voordeel is dat de klantenservice in het Nederlands is. Dit kun je doen via de live chat, maar ook bellen of een e-mail sturen is mogelijk.

Al deze opties zijn ook mogelijk via de mobiele website. En we verwachten dat deze opties ook beschikbaar gaan zijn in de app. Wanneer deze beschikbaar komt dat weten we nog niet.

Mening over de bet365 app

Hoewel de app zelf nog niet beschikbaar is, kunnen we wel zeggen dat de mobiele website goed werkt. Tijdens het testen zijn we niet tegen problemen aangelopen. Dit betekent dat je zorgeloos kunt gaan gokken indien je dit wilt. Dit is ook zeker iets dat we verwachten in de app zodra deze beschikbaar is. Hetzelfde geldt voor het live streamen van sportevenementen zodat je je weddenschap goed op de voet kan volgen.

Natuurlijk is het belangrijk om altijd verantwoord te gokken. Ga nooit gokken met geld dat je niet kunt missen. Hoe leuk of spannend gokken ook kan zijn, het is nooit een goed idee om te gaan gokken met geld dat bedoeld is voor je huur, hypotheek of andere verantwoordelijkheden. Zie het als elke andere vorm van entertainment, bepaal van tevoren hoeveel geld je er maximaal aan kwijt wilt zijn en houd je hier ook aan.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ loketkansspel.nl Gokken kan verslavend zijn | Gokproblemen? Bel de infolijn van het Trimbos instituut om u te helpen: 0900-1995;

Gambler Anonymous


Paddockpraat – De podcast van Formule1.nl