*

0

Formule1

Formule 1 nr. 11 is uit!

Lewis Hamilton gaat als ‘zomerkampioen’ de tussenstop van de Formule 1 in. Terwijl Ferrari het bovenliggende team leek te zijn, ging hij met de zeges aan de haal in Duitsland en Hongarije. Met dank aan de weergoden, en een foutje van Sebastian Vettel. Lees er alles over in de nieuwe editie van Formule 1, met verder interviews met presentatrice Shelly Sterk over haar passie voor F1, Kevin Magnussen over het Viking-gevoel en nomadenbestaan en manager Raymond Vermeulen over Max Verstappen: “Hij is de verpersoonlijking van waar Formule 1 naartoe wil.”

Gezicht van de Formule 1

In een golfkarretje en met het gezicht op onweer carpoolt Max Verstappen om even voor half vier op de Hungaroring naar de Red Bull-garage. Hij sluit de eerste seizoenshelft wegens een motorprobleem in mineur af, zichtbaar geïrriteerd, maar niet gebroken. “Max is mentaal bikkelhard.”

‘Stoffel zit in de gevarenzone’

Ook bij de Hongaarse Grand Prix raken coureurs, analisten en journalisten niet uitgepraat over het silly season. Allerlei scenario’s, theorieën en geruchten worden soms op fluistertoon, maar vaak hardop uitgesproken. FORMULE 1 legt zijn oor vier dagen te luister. “Ocon heeft al bij Renault getekend, done deal.”

‘De Paus is jaloers op Max’

De eerste seizoenshelft zit erop, de fabrieken gaan een paar weken op slot en het Formule 1-personeel op vakantie. Tijd voor het jaarlijkse tussenrapport van FORMULE 1. Tom Coronel doceert op verzoek: top, flop en de rest.

Viking maar geen nomade

Na enkele jaren dolen heeft Kevin Magnussen een thuis gevonden in de Formule 1. Hij is geen fan van het nomadenbestaan, wat een leven in de autosport lastig maakt. Toch voelt hij zich meer dan ooit op zijn gemak, al denkt hij wel aan verhuizen. Over je eigen weg vinden op en naast de baan.

Formule1 Magazine - Eerdere edities
Formule 1 Jaaroverzicht 2018 is uit!Formule 1 Editie 18 – 2018Formule 1 Editie 17 – 2018Formule 1 Editie 16 – 2018
Formule 1 Editie 15 – 2018Formule 1 nr. 14 is uit!Formule 1 nr. 13 is uit!Formule 1 nr. 12 is uit!
  • Formule 1 Jaaroverzicht 2018 is uit!
  • Formule 1 Editie 18 – 2018
  • Formule 1 Editie 17 – 2018
  • Formule 1 Editie 16 – 2018
  • Formule 1 Editie 15 – 2018
In de nieuwste Formule1:

  • 172 pagina’s dik
  • Max Verstappen: stroeve start, fenomenaal vervolg
  • Lewis Hamilton: de beste van zijn generatie
  • Alle GP’s in tekst en beeld
  • De mooiste foto’s
Bestel de nieuwste Formule1 Word abonnee

Formule1

GP Australië 2019