*

Backstage: onderweg naar Oostenrijk

Redactie

Redactie

26 juni 2018 19:56

Backstage: onderweg naar Oostenrijk
Sutton Images

In de rubriek Backstage werpen we een blik achter de schermen van de Formule 1, in het leven van de coureurs. Dit keer kijken we hoe ze de tijd korte tijd tussen de races in Frankrijk en Oostenrijk doorbrengen.

Bottas heeft heel wat pech te overdenken de laatste tijd. Gelukkig kan hij dat doen in het comfort van zijn thuishaven Monaco.

#VB77 📸 @jeolin

Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas) op

Een lekker tripje op de tweewieler zal ook hebben geholpen.

⛰🚴🏼‍♂️👌🏼 #VB77

Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas) op

Alonso legde ook al een mooi fietstochtje af – we bespeuren een thema qua hersteltraining – en kwam onderweg alvast in de stemming voor de race op de Red Bull Ring (klink naar rechts voor de tweede foto).

Día de bici y de paz 🙏💙 #recargandopilas

Een bericht gedeeld door Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) op

De Sound of Music-achtige heuvels rondom Spielberg wachten over een paar dagen, maar zullen voor Stoffel Vandoorne waarschijnlijk een minder grote uitdaging vormen dan de Col de Braus die hij als volleerd wielrenner overwon. Het uitzicht maakt het de moeite waard. Bron: Instagram.

Over mooie natuur gesproken: wie Marcus Ericsson volgt, weet waarom de Zweed zo dol is op zijn thuisland. Bron: Instagram.

McLaren-junior Nyck de Vries weet in zijn geliefde Friesland (of Fryslân voor als u er net als Nyck vandaan komt) ook mooie waterwegen te vinden. Bron: Instagram.

Een minder mooi uitzicht voor Carlos Sainz, al was er dan wel weer de nodige spanning toen de brandweer in actie kwam in Madrid. Bron: Instagram.

Het zal allicht spannender geweest zijn dat de voetbalwedstrijd (Frankrijk – Denemarken, 0 – 0) waar Gasly nog goede moed naar begon te kijken. Bron: Instagram.

Kevin Magnussen ontmoette fans en had het over de kans op een GP in Denemarken.

Kimi doet ondertussen z’n beste Daniel Craig-impressie. Iets voor na de F1-loopbaan? Met de one-liners en het gevoel van understatement van 007 moet The Iceman geen moeite hebben. Bron: Instagram.

Lees meer over

Backstage