Massa rekent op goede resultaten in 2005. De nieuwe C24 komt uit de moderne windtunnel. En er wordt op Michelin banden gereden. Felipe Massa ziet het helemaal zitten. Wat heet. De Braziliaanse Sauber-coureur rekent er op dat de renstal uit het Zwitserse Hinwil structureel goed zal presteren in het nieuwe seizoen. Zeker nu de effecten van de moderne windtunnel merkbaar worden en Sauber is overgestapt op racerubber van Michelin.

Massa vanuit Brazilië: ,,Ik ben ervan overtuigd dat ik nog beter zal worden en ik heb veel redenen om optimistisch gestemd te zijn. Onze eerste tests met de Michelin-banden waren veelbelovend. Dus mogen we verwachten dat we nu weer een stap voorwaarts maken. Bovendien is de C24 de eerste wagen die helemaal in de nieuwe windtunnel is ontworpen. Om deze redenen verwachten we dat 2005 een goed seizoen zal worden."

Massa keert nu terug naar Europa en reist dan naar Maleisië waar op 11 januari de nieuwe wagen aan de pers wordt voorgesteld. Van daaruit vliegt het team naar Europa voor een intensief testprogramma dat 14 januari aanvangt op het circuit van Valencia.