In een zesdelige documentaire toont Red Bull TV de entree van Max Verstappen in de Formule 1. Volg hoe hij zich voorbereidt op zijn debuut als jongste F1-coureur aller tijden.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

De documentaire laat zien hoe Max Verstappen geschiedenis schrijft als jongste Formule 1-debutant. Van zijn indrukwekkende debuut in de Formule 3 tot zijn eerste vrije training in Japan en alle training die erbij komt kijken, zowel in het krachthonk als de simulator van Red Bull. Aan het woord komen onder meer Christian Horner, Helmut Marko, Franz Tost, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat, Mark Webber en Max’ familie. 

Elke maandagavond tot en met 9 maart, de week voor de openingsrace van het seizoen, verschijnt een nieuwe aflevering online bij Red Bull TV, dat zowel op internet als via de app voor diverse platformen te zien is. 

Bekijk hier de eerste aflevering van Max Verstappen – The Next Generation. 

Volg de hele serie: http://www.redbull.tv/shows/AP-1GMEK8T1D1W11/max-verstappen-the-next-generation

 

Via Facebook en Twitter houdt Formule 1 je op de hoogte van de nieuwe afleveringen, en natuurlijk al het overige nieuws.