Actuele Grands Prix

Sluiten

Naar WK Kalender

Al 25 jaar hét racemagazine van Nederland

Dark mode Light mode
Losse edities Abonneren

Hoe kun je wedden op Formule 1 met bet365?

In deze bespreking gaan we na op welke manier we het best kunnen wedden op Formule 1 met bet365. Met onze eigen Formule 1 wereldkampioen, Max Verstappen, is deze sport ook in ons land razendpopulair geworden. Het is dus hoog tijd om ons voor te bereiden op het volgend seizoen, zodat we vanaf de start onze weddenschappen op de juiste manier kunnen plaatsen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bezoek bet365 >>

Hoe kun je wedden op Formule 1 met bet365?

Voor je kunt gokken op Formule 1 met bet365, zul je eerst een bet 365- account moeten aanmaken. In deze bet365 review gaan we nader in op de details en we geven je hier ook alvast enkele richtlijnen mee.

  1. Ga naar de startpagina van de bet365 site en klik op het  tabje ‘wordt lid’.
  2. Er komt vervolgens een online  invulformulier tevoorschijn waar je een gebruikersnaam en een wachtwoord moet invullen. Onderaan is er ook een veld waar je eventueel je bet365 bonuscode kunt invullen.
  3. In een volgend scherm kun je al je persoonlijke gegevens opgeven. 
  4. Je wordt daarna omgeleid naar een site waar je via je bankapp je identiteit kan laten verifiëren. Ook je gegevens worden aan de hand van de database van het CRUKS gecontroleerd of je al dan niet toegelaten mag worden tot deze goksite.
  5. Terug op de site kun je na je eerste storting beslissen of je de welkomstbonus wenst te claimen of niet wanneer er een wordt aangeboden.
  6. Je bent nu helemaal klaar om de site van bet365 sports teverkennen en je eerste Formule 1 weddenschap te plaatsen.

Bezoek bet365 >>

bet365 Formule 1: mogelijkheden voor het plaatsen van weddenschappen

Er zijn twee mogelijkheden om bij bet365 F1 weddenschappen te plaatsen. Deze gaan allebei over de einduitslag van de competitie, de piloot die de uiteindelijke winnaar zal worden, en de uiteindelijke winnaar bij de constructeurs.

Je kunt voorlopig nog geen weddenschappen plaatsen op wedstrijden die voor het volgende seizoen gepland zijn. Misschien dat dit nog veranderd tegen de start van de eerste race in Bahrein. We brengen je bij veranderingen zeker op de hoogte.

Gokken op de eindwinnaar bij de coureurs

Voorlopig kun je dus alleen een Outright Betting of weddenschap op lange termijn plaatsen als je bij bet365 formule 1 de piloten kiest om je gok uit te brengen.

Een weddenschap kun je ook alleen maar op de mogelijke absolute winnaar plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld geen weddenschap plaatsen waarbij je piloot bij de eerste drie zou eindigen.

Gokken op de eindwinnaar bij de constructeurs

Hier gelden voorlopig dezelfde regels als bij wedden op de piloten. Je kunt bij het wedden op Formule 1 met bet365 alleen maar je gok plaatsen op de constructeur die aan het einde van het seizoen als eerste zal eindigen.

Bezoek bet365 >>

Wedden op de competitie met bet365 Formule 1

Er is wereldwijd maar één competitie in deze sportbranche. Deze wordt gestuurd door de FIA, of de Fédération Internationale de l’Automobile. Formule 1 wordt beschouwd als de hoogste klasse in de autosport. 

Er zijn veel coureurs die op jonge leeftijd starten met het karten, ook wel de Formule A genoemd. De besten hiervan stoten door naar Formule 4, Formule 3 en daarna Formule 2. Het zijn enkel maar de top piloten die een plekje kunnen veroveren bij een Formule 1 renstal. Ze maken deel uit van de 20 renners die verdeeld over 10 teams het Formule 1 seizoen uitvechten.

Als je binnenkort toch wat meer mogelijkheden zou krijgen om te wedden op formule 1 met bet365 heb je hier alvast de wedstrijdkalender van het aankomend seizoen.

Zondag 20 maart GP van Bahrein

Zondag 27 maart GP van Saoedi-Arabië

Zondag 10 april GP van Australië

Zondag 24 april GP van Imola, Italië

Zondag 8 mei GP van Miami, de Verenigde Staten

Zondag 22 mei GP van Spanje

Zondag 29 mei GP van Monaco

Zondag 12 juni GP van Azerbeidzjan

Zondag 19 juni GP van Canada

Zondag 3 juli GP van Groot-Brittannië

Zondag 10 juli GP van Oostenrijk

Zondag 24 juli GP van Frankrijk

Zondag 31 juli GP van Hongarije

Zondag 28 augustus GP van België

Zondag 4 september GP van Nederland

Zondag 11 september GP van Italië

Zondag 25 september GP van Rusland

Zondag 2 oktober GP van Singapore

Zondag 9 oktober GP van Japan

Zondag 23 oktober GP van Austin, de Verenigde Staten

Zondag 30 oktober GP van Mexico

Zondag 13 november GP van Brazilië

Zondag 20 november GP van Abu Dhabi

bet365 Formule 1 odds

Deze bookmaker doet het zeker niet slecht wat betreft de odds die voor Formule 1 genoteerd staan. We kunnen natuurlijk alleen maar naar de twee opties kijken die ze aanbieden. Maar als we die zowel nationaal als internationaal vergelijken zitten die noteringen toch mooi boven het gemiddelde.

Bezoek bet365 >>

Om uit te leggen hoe je je winst kunt berekenen, gaan we naar een voorbeeld. Stel je voor dat Hamilton met 2.25 staat tegen 2.87 voor Max. In de berekening hieronder leggen we je uit wat dat precies betekent.

Hieronder een eenvoudige berekening welke je een indicatie geeft hoeveel je kunt winnen met de aangegeven noteringen. Stel dat je een inzet plaatste van € 10 dan loopt het als volgt:

Lewis Hamilton: odds 2.25 = 2.25 × 10 = 22.50 – 10 (je inzet) = € 12.50 nettowinst.

Max Verstappen: odds 2.87 = 2.87 × 10 = 28.50 – 10 (je inzet) = € 18.50 nettowinst.

Onthou hierbij dat hoe lager de notering, hoe meer kans er is dat je juist gokt, maar ook hoe kleiner de winstuitkering daarbij zal zijn. Houd in gedachten dat de kansen altijd veranderen, en dat je altijd de officiële website moet controleren.

Wedden op F1 met bet365: onze tips

Je hebt de mogelijkheid om voorbereid te wedden op de Formule 1. Er zijn factoren die je kan onderzoeken voor je een weddenschap plaatst op een van de volgende wedstrijden. We blijven rekening houden met het feit, dat gokken op formule 1 met bet365 tijdens het actuele seizoen ook per race zal kunnen.

Strategische tips

Een autorace op het niveau van de Formule 1 kan helemaal anders verlopen bij verschillende omstandigheden.

Hou het weer in de gaten

Racen in regenweer verloopt helemaal anders dan koersen op een droog circuit. 

Hou een scoreblad bij

Maak notities van de prestaties van zowel de piloot als van de betrouwbaarheid van de bolide. Het ene seizoen is het andere niet. Een belangrijke mechanische verandering kan ook wel eens negatief uitvallen. En de piloten zijn ook mensen van vlees en bloed die door omstandigheden soms minder presteren.

Probeer indien mogelijk de wedstrijd live te volgen

Tijdens een Formule 1 wedstrijd kan er heel wat gebeuren. Hier zit een ongeluk letterlijk in een klein hoekje. Wanneer je deze live kan volgen, dan kun je misschien wel aanpassingen doen tijdens het wedstrijdverloop.

Wat denken we van de titanen?

Als we de odds niet alleen maar bij bet365, maar ook bij de andere bookmakers bekijken lijkt het wel alsof er maar twee piloten aan de start komen volgend seizoen. Er zijn nog wel wat andere coureurs die heel wat in hun mars hebben. Je komt niet zomaar bij de 20 beste autopiloten ter wereld.

Dat Max en Lewis nog wat uit te klaren hebben zal voor geen enkele sportliefhebber een geheim zijn. De bookmakers tippen in de huidige situatie nog wel het meest op Hamilton. Zijn uitmuntende loopbaan zal hier zeker toe bijdragen. Maar Verstappen heeft afgelopen seizoen bewezen dat hij strijdt tot de laatste kilometer. Een verbetenheid die hem de eerste Nederlandse wereldkampioen Formule 1 ooit maakte. 

Het aankomende seizoen belooft spannend te worden, zowel voor de constructeurs als de renners, maar vooral voor de sportfanaat die met een goed geplaatste weddenschap op bet365 de race nog spannender voor zichzelf maakt.

Veelgestelde vragen over bet365 F1

Ook na een uitgebreide bespreking als deze kan wedden op formule 1 met bet365 je toch nog met enkele vragen achterlaten. We proberen er alvast enkele voor je te beantwoorden.

⚖️ Is het legaal om bij bet365 op Formule 1 te gokken?

Daar kun je zeker van uitgaan. Op onze site nemen we alleen maar bookmakers op die een vergunning hebben van de  Nederlandse Kansspelautoriteit. Op deze manier weet je alvast dat de bookmaker aan de strengste veiligheidsnormen voldoet en dat je helemaal legaal aan sportwedden kan doen.

💸 Kan ik een bonus gebruiken om bij bet365 op Formule 1 te gokken?

Bij bet365 is er geen enkel probleem om je bonus wedkrediet op te bouwen en te gebruiken bij het wedden op Formule 1.

📺 Is er live streaming bij bet365?

Jazeker, bet365 biedt zowel live wedden als live streaming aan. 

🌧️ Waarom kan het wedstrijdverloop veranderen bij regenweer?

Als er gestart wordt met droog weer zullen de banden daaraan aangepast zijn. Slaat het weer om, dan zullen er meer bandenwissels moeten plaatsvinden, die kostbare seconden kunnen kosten. Ook de snelheid moet worden aangepast op het gladde wegdek.

🏆 Hoe wordt er bepaald wie de winnaar van een wedstrijd is?

Bij het gokken op Formule 1 met bet365 dien je er rekening mee te houden, dat de wedstrijdwinnaar de piloot is, die door de FIA als de nummer een (1) wordt uitgeroepen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ loketkansspel.nl Gokken kan verslavend zijn | Gokproblemen? Bel de infolijn van het Trimbos instituut om u te helpen: 0900-1995;

Gambler Anonymous


Paddockpraat – De podcast van Formule1.nl