*

Actuele Grands Prix

Sluiten

 • Qatar

  GP Qatar 2021

  19 - 21 nov

 • 1. Lewis Hamilton

  1:24:28.471

 • 2. Max Verstappen

  + 25.743

Naar WK Kalender

Al 25 jaar hét racemagazine van Nederland

Dark mode Light mode
Losse edities Abonneren

Contact

Abonnementen en klantenservice

Blad niet ontvangen? Verhuisd? Regel eenvoudig 24/7 uw abonnementszaken op: https://service.newskoolmedia.nl/

Mail: [email protected]
Post: New Skool Media, Afdeling Klantenservice, Postbus 606, 7000 AP Doetinchem

Voor al je vragen en opmerkingen aan de redactie van het blad Formule1.nl en van deze website, stuur je een e-mail naar [email protected].


Formule1.nl is een uitgave van New Skool Media B.V.

Bezoekadres:
Spaklerweg 53, 1114 AE Amsterdam
Postadres:
Formule 1, Postbus 22693, 1100 DD Amsterdam
Uitgever:
Pim Osterhaus
Marketing:
Femke Ooms ([email protected])

Sales:
Rene Zaaijer ([email protected]) of kijk op newskoolmedia.nl/formule1-magazine
Hoofdredacteur:
André Venema


Magazine

Redactie:
Eelco den Boer, Daan de Geus, Sjaak Willems, Marijn Sourbron
Vaste medewerkers:
Ho-Pin Tung, Renger van den Zande, Sylvana IJsselmuiden, Graham Watson, Sergej Sirotkin, Rob Kamphues, Koen Vergeer, Rob van den Heijkant, Robert van Overbeeke, Noël Ummels, Jo Bossuyt, Vincent de Vries
Fotografie:
Peter van Egmond, www.motorsportimages.com, ANP
Illustraties:
Graphic News
Vormgeving:
Almar Uilenbroek


Lezersservice

Nieuwe abonnementen
www.tijdschriftnu.nl/formule1

Klantenservice
Indien je je magazine niet hebt ontvangen, of voor vragen over abonnementen, adreswijzigingen, nabestellen, opzeggen, reeds verschenen nummers etc.:

  • [email protected]
  • 020 894 7546 (maandag tot vrijdag van 9.00-17.00 uur)
  • New Skool Media, afdeling klantenservice,
  • Postbus 606, 7000 AP Doetinchem
 • Belgische lezers bellen: +31 (0)20 894 5661

Reeds verschenen nummers kunnen worden nabesteld via formule1.nl/bestellen

Adreswijzigingen
Adreswijzigingen dienen drie weken voor de verhuizing bij ons bekend te zijn. Beëindigen van het abonnement kan tegen het einde van de eerste abonnementstermijn, door uiterlijk een maand voor verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn bij New Skool Media op te zeggen. Na de eerste abonnementstermijn kan het abonnement met inachtneming van een opzegtermijn van een maand worden beëindigd. Naast 18 reguliere uitgaven van Formule 1 ontvangen abonnees de Preview Special, een zomerspecial en het Jaaroverzicht.

Het abonnementsgeld dient (per half jaar) vooruit te worden voldaan. Een andere betaaltermijn of betaalwijze is mogelijk en indien gewenst aan te geven via onze klantenservice. Prijswijzigingen voorbehouden. Bij niet tijdige betaling kunnen herinneringskosten in rekening worden gebracht. Een abonnement geldt voor de opgegeven periode en wordt nadien – behoudens opzegging – automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.


Voorwaarden en aansprakelijkheid

Leveringsvoorwaarden
Levering van tijdschriften en levering en verkoop van premies en handelsartikelen geschiedt volgens de leveringsvoorwaarden van New Skool Media B.V. Kijk voor deze voorwaarden op www.newskoolmedia.nl. U kunt deze voorwaarden ook schriftelijk opvragen bij New Skool Media B.V., Postbus 22693, 1100 DD Amsterdam.

Wet op de persoonsregistratie
New Skool Media B.V., de uitgever van Formule 1, legt van haar abonnees en klanten in het kader van haar dienstverlening gegevens vast. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is NewSkoolMedia B.V., Spaklerweg 53, 1114 AE te Amsterdam. Deze gegevens worden gebruikt ter uitvoering van de overeenkomsten met abonnees en andere klanten en om informatie te verstrekken over relevante producten en diensten van NewSkoolMedia B.V. Als u op deze informatie geen prijs stelt, dan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan NewSkoolMedia B.V., Spaklerweg 53, 1114 AE, Amsterdam onder vermelding van ‘privacy’ of per e-mail naar [email protected]

Aansprakelijkheid
De uitgever sluit elke aansprakelijkheid voor schade als gevolg van druk- en zetfouten uit.

Formula One Licensing B.V.
F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and all other official trade marks related to the FIA Formula One World Championship are trade marks belonging to Formula One Licensing BV, a Formula One group company.

© New Skool Media B.V.
Niets uit deze uitgave mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.