De website van FORMULE1.nl heeft vanaf 10 september een nieuwe, moderne jas aangetrokken. Huiscolumnist, 24 uur van Le Mans-winnaar, voormalig F1-testcoureur en wereldreiziger Ho-Pin Tung zette de vernieuwde site vanuit Hongkong symbolisch in werking. “Waar ter wereld ik voor het racen ook ben: voor het laatste nieuws, maar vooral voor de unieke eigen Nederlandse content surf ik altijd naar FORMULE1.nl.”

Ruim een jaar nadat magazine FORMULE 1, het enige Nederlandse tijdschrift dat bij alle Grands Prix met een verslaggever ter plekke is, zowel qua uiterlijk als inhoud een grondige renovatie heeft ondergaan, volgt nu de website. Met eigen nieuwsgaring uit de paddock, alles over Max Verstappen, opinie, achtergrond en begeleid door het mooiste beeld wordt de fan, liefhebber en kenner nog beter bediend.

“We willen met ons magazine en de website toonaangevend en onderscheidend blijven”, stelt hoofdredacteur André Venema. “De Grand Prix-week komt op ons onlinepodium nog meer centraal te staan, ook visueel. Met exclusieve rubrieken en een scherp oog van onze verslaggevers voor de twist en nuance nemen we als Formule 1-autoriteit de lezers mee de paddock in.”