Volgens de organisatie van de Grand Prix van België zijn er al 70.000 kaarten verkocht. De goede verkoop komt onder meer door het Max Verstappen-effect.

André Maes, directeur van circuituitbater Spa Grand Prix, vertelde vorige week al aan de Belgische krant La Dernière Heure dat hij op ‘15.000 tot 20.000 Nederlandse fans’ rekent, al verwachten Nederlandse ticketsbureaus er veel meer.

Sprekend over de totale kaartverkoop voor de race, vertelt Maes nu aan La Dernière Heure dat deze geweldig verloopt. “Er zijn al 70.000 kaarten verkocht en betaald. Dat hebben we echt sinds de jaren 2001-2002 niet meer meegemaakt.”

“Het gaat daarbij ook echt om kaarten voor alle drie de dagen. Het is dus niet zo als bij sommige andere sportevenementen dat over een groot bezoekersaantal wordt gerept, maar dit in het echt veel lager is.”

Volgens La Dernière Heure zal de verkoop nog wel verder oplopen, voorbij de 75.000. Voor de regio en Wallonië is dat uiteraard top, dus de krant besluit met een ‘Merci Max Verstappen!’

Wil jij ook nog naar de Grote Prijs van België op Spa-Francorchamps? Kijk op de site van onze partner Ticket+Travel welke kaartjes en reizen nog beschikbaar zijn!