Christijan Albers is tevreden met zijn dertiende plek in de Grand Prix van Duitsland. De 26-jarige coureur uit Laren eindigt voor de beide Jordans. ,,Het kan in Hongarije al weer anders zijn." Albers na de Grand Prix tegenover formule1.info: ,,Paul sprak van onze beste race van het jaar. Maar voor mijn gevoel was dat niet echt zo. Qua resultaat was het goed, maar ik heb races gereden waarbij het lekkerder ging."

Hij raakte in het gedrang in de eerste ronde een bargeboard kwijt. ,,Ik weet nu nog niet waar het is gebeurd. Er gebeurde van alles, het was een kermis." De afstelling van de wagen had volgens Albers achteraf gezien iets beter gekund. ,,Ik had veel last van onderstuur."

Ondanks het goede optreden van Minardi in Duitsland blijft Albers voorzichtig als het gaat om de vooruitzichten voor de komende Grand Prix, die van Hongarije, aanstaand weekend op de Hungaroring. ,,Dat is een circuit waar je veel downforce nodig hebt. Dat missen wij. Wij moeten het hebben van de mechanische grip. Ik denk dat de Jordans daar beter dan wij zullen zijn."