*

Dennis houdt recept Hamilton geheim

Redactie

Redactie

14 juni 2007 17:14

Dennis houdt recept Hamilton geheim

Ron Dennis wil niet uitweiden over de manier waarop hij Lewis Hamilton het afgelopen decennium heeft gevormd. Dit omdat hij zijn hoogstandje in de toekomst hoopt te herhalen.McLaren maakte onlangs bekend dat het de 14-jarige Oliver Rowland heeft ingelijfd en Dennis is van plan hem dezelfde mogelijkheden te bieden als Hamilton heeft gekregen. Rowland staat te boek als een groot karttalent.

McLaren betaalde en hield toezicht op de laatste vier kartseizoenen (1998-2001) van de huidige leider van het kampioenschap, voordat het team de tijd rijp achtte om hem te laten doorstromen naar de Formule Renault.

,,Ik zou je heel gedetailleerd kunnen vertellen hoeveel tijd en moeite we er in hebben gestoken”, vertelde Dennis FORMULE 1 RaceReport-medewerker Adam Cooper in Indianapolis. ,,Maar dat doe ik niet, want we hebben uiteraard goed over dit project nagedacht en het zou ons nog wel eens van pas kunnen komen in de toekomst.”

,,We hebben een andere jonge coureur, een jonge karter genaamd Oliver Rowland en ik ben ervan overtuigd dat hij over veel potentieel beschikt. We zullen het programma op hem afstemmen, maar hij zal dezelfde weg bewandelen. Hopelijk met net zoveel succes.”

AC/KVN