Concurrentie voor Glock en Doornbos. Mario Dominguez heeft zich bij Jordan gemeld en heeft Mexicaanse sponsors die graag betalen. Concurrentie voor Timo Glock en (vooral) Robert Doornbos. Mario Dominguez is plotseling kanshebber voor een van de vacante Jordan-stoeltjes voor 2005. De Mexicaan maakte al enige tijd kans op een contract bij Midland F1, per 2006. Maar nu Midland Jordan per direct heeft overgenomen poogt de Mexicaanse Champcar-coureur al dit jaar zijn Formule 1 droom te verwezenlijken.

Dominguez heeft diverse Mexicaanse geldschieters achter zich staan die hem dolgraag naar de Formule 1 willen brengen. Dominguez heeft weliswaar een contract met een Champcarteam voor het nieuwe seizoen, maar in die overeenkomst zit een ontsnappingsclausule. Als er een Formule 1 team serieus interesse toont, maar hij weg.

Manager Henri Luzet: ,,Ik probeer hem zo snel mogelijk bij een Formule 1 team onder te brengen. We weten dat er voor Mario nu een uitgelezen kans bij Jordan is.''

De strijd om de Jordan-stoeltjes lijkt nu in alle hevigheid te zijn losgebroken. Behalve Timo Glock en Robert Doornbos is ook Zsolt Bamgartner in beeld, evenals (jawel, toch) Alexander Wurz en Anthony Davidson.