Robert Doornbos is niet de enige die aast op een plek bij Jordan. Vier andere rijders zijn ook in de running voor een stoeltje. Samen met Robert Doornbos azen nog vier coureurs op de twee vacante stoeltjes bij Jordan . Doornbos onthult tegenover FORMULE 1 wie de andere zijn:

Timo Glock, vorig jaar in vier Grand Prix' actief voor Jordan. Scoorde in zijn eerste race direct punten. Was hoofdzakelijk Jordan's derde coureur op de vrijdag. Heeft geld van Deutsche Post.

Alexander Wurz, sinds 2001 testcoureur voor McLaren en tussen 1997 en 2000 voor Benetton goed voor 52 Grand Prix' en een podiumplaats in Engeland (1997). Was in het verleden al in verband gebracht met Jaguar. Maar die deals gingen telkens niet door. Heeft veel ervaring.

Franck Montagny, testcoureur bij Renault. Flavio Briatore, de teambaas van Renault is er veel aan gelegen zijn oogappel onder te brengen bij een team om hem race-ervaring op te laten doen. Dat deed hij in het verleden onder meer met Alonso en Webber toen hij betrokken was bij hun debuut voor Minardi in respectievelijk 2001 en 2002.

Anthony Davidson, testcoureur van BAR. Miste de kans Frank Williams te mogen overtuigen van zijn kunnen toen BAR en Williams het niet eens konden worden over de voorwaarden waaronder dat zou mogen gebeuren. Liep ook al plek bij BAR mis toen Button niet mocht verkassen naar Williams. Kan in 2005 bij BAR alleen maar testen. BAR mag geen extra auto meer inzetten op vrijdag omdat ze bij de bovenste vier van de contructeurs is gefinisht. Heeft de steun van Benson & Hedges.