Borja Garcia, kampioen in de Spaanse Formule 3, krijgt in april de kans zijn talent te etaleren tijdens een test met Toyota. Borja Garcia, de 22-jarige Spaanse Formule 3-kampioen van 2004, krijgt in april de kans een Formule 1 bolide van Toyota te testen.

De test is een voortvloeisel van de samenwerking tussen Toyota en de Spaanse Formule 3. De Japanse autoproducent levert krachtbronnen aan de teams in de klasse. De proefrit van Garcia heeft 16 april in Le Castellet plaats.

Garcia rijdt dit seizoen overigens voor Racing Engineering in de GP2. De Spanjaard die in de voetsporen hoopt te treden van Fernando Alonso is uiteraard dolgelukkig met de hem geboden Formule 1 test. ,,Testen voor hetzelfde team waar Ralf Schumacher en Jarno Trulli komend seizoen voor zeges strijden, is een geweldige kans. Ik hoop het team te kunnen laten zien dat ik de juiste keuze ben om de Spaanse autosport te vertegenwoordigen.''

Het is de bedoeling dat voortaan elk jaar de kampioen van de Spaanse Formule 3 een test krijgt met het Formule 1 team van Toyota, zoals de winnaar van de Euro 3000 (nu Formula Superfund) per definitie een proefsessie met Minardi cadeau krijgt.