Williams is er op het Korean International Circuit niet in geslaagd punten aan de teleurstellende totaalscore van vijf toe te voegen. Rubens Barrichello eindigde als twaalfde, Pastor Maldonado viel uit.

Ondanks zijn finish buiten de punten is Barrichello in zijn terugblik positief over zijn race en zijn bolide, maar niet over de neutralisatie van de wedstrijd: “Ons tempo was vandaag goed en ik kon met de snellere auto’s voor ons vechten, maar de safety car-situatie pakte weer eens ongunstig voor mij uit en kostte me plaatsen”, zo laat hij optekenen.

“Ondanks dat was het alsnog een fijne race en het was leuk om andere coureurs in te halen, al is het dus wel jammer dat we geen punten hebben gepakt”, aldus Barrichello.

Zoals gezegd haalde zijn teamgenoot het einde van de race dus niet. Maldonado moest zijn auto – nadat hij eerst al een drive through penalty had gehad – in ronde 31 met een defect in zijn pitbox parkeren.

“Het team nam een probleem met de motor waar en dat betekende het einde van mijn race”, vertelt hij. “Het was geen geweldig weekend voor me, dus ik verschuif mijn focus nu naar de race in India en ga proberen daar een beter resultaat te behalen.”