Nu op DVD verkrijgbaar in de Formule 1 Shop: de docu-serie Max Verstappen: The Next Generation. Ga achter de schermen bij Verstappens opstap naar de Formule 1!

Max Verstappen: The Next Generation is geproduceerd door het Red Bull Media House en is eerder online gepubliceerd in de aanloop naar Verstappens Formule 1-debuut bij Toro Rosso.

Alle zes mini-docu’s zijn nu, inclusief veel bonusmateriaal, samengesteld op één DVD, om thuis lekker in 110 minuten op de bank met de blik op het grote scherm achter de schermen te gaan.

De Engelstalige documentaire met Nederlandse ondertiteling begint met Red Bulls aankondiging dat het de destijds zestienjarige Nederlander een kans zou geven in de Formule 1.

De camera’s volgen Verstappen vervolgens tijdens een rondleiding op de Toro Rosso-fabriek en van de kartbaan in Genk naar Imola, Hockenheim en de straten van Macau voor de Formule 3.

Beelden van de kennismaking met teamgenoot Carlos Sainz zouden verder wel eens historisch kunnen worden, met de twee die mogelijk nog jaren rivalen zijn in de koningsklasse.

De terugblik op het begin van Verstappens (nog altijd prille) Formule 1-loopbaan voelt toch al als een blik op het verleden, wat onderstreept hoe ver de Red Bull-coureur sindsdien gekomen is.

Voor wie nog eens stil wil staan bij Verstappens ‘oorsprong’, wie de hectische tijd van zijn opstap naar de Formule 1 wil herleven of voor wie van autosportgeschiedenis houdt, is dit een echte aanrader.

Max Verstappen: The Next Generation is, zoals gezegd, nu verkrijgbaar in de Formule 1 shop. Prijs: € 12,50, exclusief verzendkosten. Bestellen kan via deze link.

Op zoek naar meer Verstappen-artikelen? Check het overzicht in de Shop!