Net een racewinnaar en nu al in de Formule 1 Shop: de Red Bull RB12 van Max Verstappen. Een 1:43-model van Spark Models is nu te beschikbaar als pre-order.

Formula One Testing, Barcelona, Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain, Wednesday 18 May 2016 - Max Verstappen (NL), Red Bull Racing

Het model van de bolide waarmee Max Verstappen bij Red Bull debuteerde en de jongste – en eerste Nederlandse – winnaar ooit werd, komt in september of oktober van dit jaar in 1:43 uit. De replica van Spark Models is zoals altijd van hoge kwaliteit en zal ongetwijfeld een bestseller worden, dus wij raden het zeker aan een pre-order te plaatsen!

Verstappens Red Bull RB12 – TAG Heuer is uiteraard van alle juiste logo’s en sponsoruitingen voorzien, terwijl Verstappens helm natuurlijk precies klopt met het nieuwe ontwerp dat hij heeft sinds de overstap van Toro Rosso.

Het model kost € 64,95 en is hier te bestellen. Wie een pre-order plaatst, is zeker van een exemplaar. Zie de Formule 1 Shop voor meer informatie over de voorwaarden en verzending.

Formula One World Championship 2016, Round 4, Russian Grand Prix, Sochi, Russia, Friday 29 April 2016 - Daniel Ricciardo (AUS) Red Bull Racing RB12 with the Aero Screen.

Ricciardo met canopy
Een ander Red Bull-model dat nu te bestellen is, is een speciale: de Red Bull RB12 met canopy, oftewel een veiligheidsscherm dat om de cockpit gevouwen is. Red Bull probeerde dat in Rusland uit met Daniel Ricciardo en ook hier heeft Spark Models snel op ingehaakt door een 1:43-model te maken van deze bijzondere testbolide.

Dit model, dat € 64,95 kost, komt in september of oktober op de markt. Ook hiervoor gaat op dat het plaatsen van een pre-order gegarandeerde levering betekent wanneer de replica beschikbaar is. Bestellen kan hier.

Formula One Testing, Barcelona, Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain, Wednesday 18 May 2016 - Daniil Kvyat (RUS), Scuderia Toro Rosso

Kvyat Toro Rosso
Door de stoelendans bij Red Bull zit Daniil Kvyat nu natuurlijk bij Toro Rosso achter het stuur van de STR11. Van de versie zoals deze tijdens de Grand Prix van Spanje te zien was, brengt Spark ook een model uit, rond dezelfde tijd wanneer de modellen van Verstappen en Ricciardo komen.

Het gaat ook hierbij om een replica in schaal 1:43, waar wederom een prijskaartje van € 64,95 aan hangt. Een pre-order plaatsen kan via deze link.

Meer modellen, teamkleding en andere toffe Formule 1-merchandise? Ga naar de Formule 1 Shop via deze link of klik bovenaan deze pagina op ‘shop’ in de navigatiebalk.

Shop (1)