Seizoen 2014 nadert zijn ontknoping en in de Formule 1 Shop is nu officiële teamkleding in de uitverkoop te vinden om jouw favoriet(en) in de slotfase als fan een extra steuntje in de rug te geven. De sale gaat hard, maar voor wie er snel bij is, is er nog teamkleding in de aanbieding.

Het totale aanbod van de artikelen die in de uitverkoop zijn, is hier te zien. Vooral van het illustere Scuderia Ferrari is er nog het één en ander voor aanbiedingsprijzen te koop, maar er is ook nog kleding van Williams, Lotus en McLaren afgeprijsd.

De officiële Ferrari teampolo, van Puma, was eerder al afgeprijsd naar € 54,95, maar is nu in prijs gereduceerd naar € 44,95, terwijl je met de teamsweater nu voor nog maar 79,95 lekker warm zit tijdens deze steeds kouder wordende dagen. Tenslotte ligt in de Shop ook het Ferrari team T-Shirt nog te koop voor de aanbiedingsprijs van € 34,95.

De quasi-klassieke teamkleding van Ferrari’s in Martini-kleuren gestoken rivaal Williams, dat het wel eens heel sterk kan doen op de nog resterende circuits, is ook voor scherpe prijzen in de Shop te vinden. De Williams Martini Racing T-Shirts zijn van 49,95 naar 39,95 gegaan en de teampolo is afgeprijsd van 74,95 naar 59,95.

Tenslotte is er van Lotus nog een shirt uit 2013 – maar tijdloos, dus wie maalt daar om – voor de actieprijs van 49,95 en is er afsluitend het rocket red teamshirt van McLaren voor slechts € 19,95, voor wie McLarens gloriedagen met Mercedes wil herinneren.

Zie de Formule 1 Shop voor meer informatie over de bijbehorende maten, levertijden en voorwaarden. Het complete overzicht van de actie-artikelen is zoals gezegd online te zien in de Shop.