Niet alleen Christijan Albers, Nelsinho Piquet, Jan Lammers en (nog niet officieel) Ho-Pin Tung scheuren op 7 augustus aanstaande door hartje Rotterdam. Vandaag is bekendgemaakt dat ook kersvers Formule 1-coureur Robert Doornbos in actie komt tijdens ‘Monaco aan de Maas’. ,,Top dat Rotterdam nu ook kan genieten van een eigen F1-spektakel en natuurlijk een eigen F1-coureur!” aldus de in de havenstad woonachtige Doornbos. ,,Ik kan niet wachten om op 07 augustus in de Minardi over de Coolsingel, Hofplein en Mariniersweg te rijden.”

,,Het voelt dus voor mij ook echt aan als ‘Monaco aan de Maas’: in de straten waar ik normaal alleen rij in mijn privé-auto, kan ik nu in mijn Minardi ‘flat out’ gaan!” glundert hij. Om te eindigen: ,,Ik ben van plan om er een spektakel van te maken dat zijn weerga niet kent, en hoop dus dat jullie mij massaal komen toejuichen!”

‘Monaco aan de Maas’ is een demonstratie en parade van internationale auto’s en coureurs uit de hoogste raceklasses: Formule 1, Le Mans, de Dakar-rally en meer!

PPB