Trevor Carlin verlaat per direct Jordan/Midland. Adrian Burgess wordt de nieuwe sportdirecteur. Het Russisch/Canadese team heeft het nieuws zelf naar buiten gebracht.

Als reden voor zijn vertrek stelt Carlin dat hij zich weer wil richten op Carlin Motorsport. Zijn team is op maar liefst drie fronten actief: de Renault World Series, de Britse Formule 3 en de Formule BMW.

Burgess is een vertrouweling van Carlin. Hij werkte met hem samen in de diverse lagere klassen, en ging met Carlin mee toen die begin dit jaar werd aangesteld als sportdirecteur van Jordan/Midland.

,,Ik wil Trevor graag bedanken voor al het werk dat hij heeft verricht om Jordan weer op de rails te krijgen’’, zegt teambaas Colin Kolles in een verklaring aan de media. ,,Ik begrijp zijn redenen om de Formule 1 te verlaten, maar zijn vertrek zal hoe dan ook een leegte achterlaten.’’

Carlin gaat inhoudelijk niet in op zijn vertrek: .,,Ik ben blij dat ik betrokken ben geweest bij het Midland-project en ik weet dat Adrian Burgess mijn taak goed zal invullen’’, zegt hij in de persverklaring van het team. ,,Alex Shnaider en Colin Kolles hebben duidelijk voor ogen waar zij met Midland naar toe willen, en de aankoop van Jordan was slechts de eerste stap.’’