Na twee (zeer) succesvolle races in Oostenrijk en Engeland, waar Max Verstappen niet alleen twee tweede plaatsen binnensleepte, maar ook tweemaal de ‘Driver of the Day’-titel toegewezen kreeg, kan hij nu niet wachten op de Hongaarse Grand Prix. 

De Grand Prix van Hongarije wordt elk jaar in de buurt van Boedapest op de Hungaroring verreden. Max Verstappen vertelt over het circuit: ”De Hungaroring is een geweldige baan  en Boedapest een fantastische stad. Daarnaast is het vaak ook lekker weer daar.” Dat is overigens niet de enige reden waarom Max Verstappen er graag komt: ”Er zijn een paar erg goede restaurants in Boedapest. Ik heb er geweldig gegeten.”

Vorig jaar behaalde Max Verstappen hier voor het eerst een vierde plaats met de Toro Rosso. ”Ik rijd graag op de Hungaroring omdat het zo een smalle baan is. Het voelt met zo een grote auto een beetje als karten.” Ook geeft Max Verstappen aan dat een zware baan is door de vele bochten. ”Je hebt tijdens een ronde niet even de kans om even bij te komen. Daardoor is het in die hite flink zweten.”