Max Verstappen geeft op 20 en 21 mei demonstraties in een Red Bull F1-auto op het Circuit Park Zandvoort tijdens de Jumbo Familie Racedagen. Het programma van het evenement wordt verder uitgebreid ten opzichte van vorig jaar. 

Tijdens de Jumbo Familie Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’, staan de demoruns van Verstappen centraal, maar daarnaast staan er diverse raceseries op het programma, waaronder de Boss GP met historische F1-auto’s, vinden er stuntshows plaats en is er zowel op als naast het circuit entertainment voor de hele familie. Klanten van Jumbo kunnen gratis tickets bemachtigen bij aanschaf van actieproducten.

“Vorig jaar hebben we met de Jumbo Familie Racedagen meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Een geweldig weekend voor jong en oud, dat door onze klanten enorm werd gewaardeerd”, vertelt Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo. ” Ook dit jaar willen we onze klanten weer zo’n onvergetelijke ervaring bieden. We hopen weer veel dolenthousiaste fans in Zandvoort een stapje dichterbij de Formule 1-sport en natuurlijk Max Verstappen te brengen.”

Max Verstappen tijdens Jumbo Familie Racedagen 2016

Max Verstappen ontmoet veel van zijn fans tijdens de Jumbo Familie Racedagen in 2016.