Hij won Grands Prix, triomfeerde in de 24 Uur van Le Mans, in de Noord-Amerikaanse sportcar-racerij en richtte een team op dat uitgroeide tot een imperium. Het verhaal van Bruce McLaren is binnenkort te zien in de documentaire ‘McLaren’.

Het verhaal van Bruce McLaren is een verhaal over dromen, uitdagingen, tegenslagen en, uiteindelijk, succes. Boven alles is het daarbij een verhaal over de niet aflatende passie en spirit van de in Nieuw-Zeeland geboren autosportpionier, die al bij leven een legende was.

De documentaire, die eind mei uitkomt op Blu-Ray en DVD, is geregisseerd door Roger Donaldson, bekend van films als Thirteen Days, The Bank Job end The World’s Fastest Indian.

Met schitterende historische beelden, exclusief materiaal uit de McLaren-archieven en interviews met legendes als Mario Andretti, Emerson Fittipaldi, Jackie Stewart en Dan Gurney, gaat de documentaire zowel over het leven van Bruce McLaren als zijn inspirerende strijdlust en succes.

Een trailer voor de documentaire is hier te zien:
Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.