*

Volle bak tijdens FORMULE 1 EVENT in Louwman Museum

Redactie

Redactie

12 februari 2019 17:54

Volle bak tijdens FORMULE 1 EVENT in Louwman Museum

Op 8 maart kijken we in het Louwman Museum vooruit op het komende jaar en dat doen we samen met een uitverkochte zaal. Alle 350 kaarten zijn binnen twee weken uitverkocht.

Het is hard gegaan met de tickets, voor de eerste keer in de 25-jarige historie organiseert FORMULE 1 een dergelijk event. Op  vrijdagavond 8 maart schuiven oud-coureur en inmiddels ook Dutch GP Zandvoort-woordvoerder Jan Lammers, huisfotograaf en F1-veteraan Peter van Egmond en techniekexpert Rob van den Heijkant aan om te praten over het komende jaar. De focus ligt op de verhoudingen tussen de teams, de kansen van Max Verstappen en uiteraard blijft de Dutch GP niet onbesproken.

Onze expertpanel zal zijn licht laten schijnen op de onderwerpen maar zijn er ook om vragen uit het publiek te beantwoorden. We spelen nog een quiz waar mooie prijzen mee te winnen zijn en houd onze kanalen in de gaten voor eventuele updates qua entertainment en allerlaatste kaarten. Voor nu, tot 8 maart in Den Haag! Meer informatie over het evenement kun je hier nalezen.