Webber ziet Williams nog niet zo goed presteren bij de seizoenstart in Melbourne. ,,Er is nog veel te doen.' Mark Webber tempert de hooggespannen verwachtingen bij met name zijn Australische fans. Die verwachten bij de seizoenstart in Melbourne, over anderhalve week, op zijn minst een podiumfinish.

Volgens de nieuwbakken Williams-coureur – en columnist van FORMULE 1 – is er bij zijn renstal nog heel wat werk te verzetten, eer de FW27 helemaal op orde is. ,,We hebben nog wat problemen met de betrouwbaarheid'', zegt hij op een Engelse website. ,,We hadden een goede dag in Valencia afgelopen maandag, maar Melbourne komt te snel. Ik heb nog maar één dag voordat Nick (Heidfeld, red.) het overneemt. Woensdag ga ik naar Australië om zaterdag over de brug van Sydney te rijden. Ik verheug me erop, maar het wordt vooral een belangrijke test voor ons allen.''

De afgelopen weken presteerde Williams bij de testritten met de FW27 niet slecht, maar ook niet bijzonder goed. Het waren vooral Renault en McLaren die de boventoon voerden.